Vijftig tinten grijs - E L James

Vijftig tinten grijs

By E L James

 • Release Date: 2012-05-24
 • Genre: Erotic Romance
Score: 4.5
4.5
From 557 Ratings

Description

Wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht Wanneer literatuurstudente Anastasia Steele de jonge ondernemer Christian Grey moet interviewen, ziet ze een mooie, intelligente en intimiderende man. De onbevangen, onschuldige Ana realiseert zich tot haar grote schok dat ze hem wil en dat ze zich ondanks zijn ongrijpbare terughoudendheid wanhopig tot hem aangetrokken voelt. Niet in staat om Anas pure schoonheid, humor en onafhankelijke geest te weerstaan, geeft Grey toe dat hij ook naar haar verlangt - maar wel op zijn eigen voorwaarden. Gechoqueerd maar ook gefascineerd door Greys opmerkelijke erotische voorkeuren, is Ana in eerste instantie terughoudend. Hoewel alle ingrediënten voor een succesvol leven - zijn internationale bedrijven, zijn enorme kapitaal, zijn liefhebbende familie - aanwezig zijn, is Grey een man die gekweld wordt door demonen en die wordt opgeslokt door zijn dwingende behoefte aan controle. Terwijl het duo aan een gewaagde, hartstochtelijk fysieke affaire begint, ontdekt Ana de geheimen van Christian Grey, en verkent ze haar eigen duistere verlangens. www.uitgeverijprometheus.nl www.fiftyshadesofgrey-film.nl www.eljamesauthor.com Motion Picture Artwork (c) Universal Studios. All Rights Reserved.

Reviews

 • Super

  5
  By Kejimpje
  Ik heb de 3 boeken op een week gelezen. Ik was verkocht na ik de eerste 3 hoofdstukken van het eerste boek had gelezen... Het was lang geleden dat ik nog zo verkocht was aan een boek. Ik raad hem zeker aan om gelezen te hebben ik zal ze zeker nog eens lezen 100% zeker van. Ik ben alleen aan het hopen op nog een 4de boek mss een paar jaar later boek :-)
 • Vijftig tinten

  4
  By Spegelaere Charlotte
  Super boek! Leest heel vlot, eens je begonnen bent met lezen kun je niet meer stoppen.
 • Vreselijk

  1
  By 3litttlewords
  De zogenaamde erotische scènes waren absoluut niet "opwindend", het boek leest enorm traag en het hoofdpersonage zelf gedraagt zich als zestien. Hoe oud was ze ookal weer? Ik heb er echt niet van genoten.
 • 50 grijze tinten

  5
  By Poppemie
  Eens iets anders, goed geschreven leest zeer vlot, echt lezen !!!
 • Kinky boek

  5
  By Megakatte
  Van in het begin tot het einde leest het super snel. Ik lees nooit boeken maar aan deze trilogie was ik meteen verkocht. :-)
 • Vijftig tinten trilogie

  5
  By Kate Pattijn
  Leest als een trein. Krijgt kritiek om zijn litteraire kwaliteiten, maar het hoog Assepoester gehalte maakt dit ruimschoots goed. Een aanrader wat mij betreft.
 • Vijftig tinten grijs

  5
  By Ssara29
  Super boek in 1keer gelezen
 • Eentonig

  2
  By Nishinoya
  Ze moesten dit boek per bladzijde verkopen. Wanneer je de eerste 50 gelezen hebt, heb je het helemaal gelezen...
 • Opwindend maar geen topper

  3
  By Fladderdier
  Een vlot lezend boek met enkele opwindende erotische scenes, echter geen literaire hoogvlieger.
 • Meeslepend, verslavend, grappig

  5
  By kmg0262
  Trilogie op één week uitgelezen, engelse versie aan te raden, nederlandse versie is een erbarmelijk afkooksel. Een absolute aanrader!